Bemutatkozás

Üdvözöljük a Zuglói Lildamed Fogorvosi Rendelő honlapján!

 

Kellemes hangulatú, jól felszerelt, légkondicionált fogorvosi rendelőnk 20 éve, várja szeretettel és nagy szakértelemmel pácienseit. Célunk, a hozzánk fordulók számára az egyéni, legkorszerűbb megoldások alkalmazása, és a szorongás oldása. Munkatársaink tudásukat konferenciákon, kongresszusokon és továbbképző tanfolyamokon való részvétellel és a szakmai irodalom olvasásával tartják szinten.

 

 

Orvosaink:

Dr. Dalmadi Lilian       Szakmai vezető – fogszabályozás – esztétikai fogászat – fog implantáció – fogpótlás

Tanulmányaimat Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Rezidensként, majd a kiválóan megfelelt fog- és szájbetegségek szakvizsga után klinikai orvosként a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján dolgoztam. Gyakorlatot szereztem a speciális, nehéz fogpótlástani esetek ellátásában. Betekintést és gyakorlatot nyerhettem a legkorszerűbb fogpótlási típusok elkészítésében, és részt vettem a klinikán folyó oktatásban és kutatásban. Tudományos cikkemet a fogorvos továbbképzésben is felhasználták. A kiválóan megfelelt eredményű Fogszabályozó szakvizsga megszerzése óta fogszabályozással is aktívan foglalkozom. Tudásomat az implantáció (műgyökér beültetés) területére is kibővítettem. Németül és angolul beszélek.

Jelenleg a Lildamed Kft. tagjaként, a fogszabályozás, esztétikai fogászat, fog implantáció (műgyökér beültetés) és fogpótlások területén dolgozom.

Munkám során mindig a pácienseim számára legmegfelelőbb, és esztétikailag legkedvezőbb egyéni megoldásokat választom, szem előtt tartva az egész szervezet egységét, és a biológiai fogorvoslás alapelveit. Nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre. Minimál invazív, fájdalommentes beavatkozások során a természeteshez nagyban hasonlító, precíz helyreállítások elvégzésére, és nyugodt, szorongásmentes légkör kialakítására törekszem, így a tőlem távozók elégedetten, bátran és boldogan mosolyoghatnak.

Dr. Bóné Lilian        általános fogászat- konzerváló fogászat-fogpótlás

 

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvosi karán végeztem. A Fog és szájbetegségek szakvizsga óta folyamatosan a betegellátásban dolgozok, 1997 óta Zuglóban, a Csertő utcai magánrendelőben.
A munkám során nagy gondot fordítok arra, hogy  pácienseim a kezelés menetéről tájékoztatást kapjanak, mert ez a szorongás, és fájdalommentes fogászati kezelés alapja.

Arra törekszem ,hogy a pácienseim a számukra legoptimálisabb kezelést kapják.  45 év tapasztalatával várom a hozzám fordulókat.

 

Dr. Nagy Miklós          fogszabályozás – általános fogászat

Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem, summa cum laude minősítéssel. Általános fogorvosi tevékenységem mellett fő profilom a fogszabályozás. Egyszerre hivatásomnak és hobbimnak is tekintem ezt a szakmát. A Semmelweis Egyetem Fogszabályozási klinikáján dolgozok és  részt veszek a magyar nyelvű és külföldi hallgatók elméleti illetve gyakorlati oktatásában.

Meggyőződésem, hogy a sikeres fogszabályozó kezelés első lépése a páciens igényeinek részletes megismerése. Csakis ezáltal lehetséges megvalósítani az egyénre szabott kezelést, mely a lehető legjobb végeredményt biztosítja. Örömmel tölt el, amikor látom, hogy a pácienseim hónapról hónapra egyre magabiztosabban mernek mosolyogni, hiszen az arcesztétikai változások gyakran rendkívül látványosak. Számomra a legfontosabb, hogy a kezelés végén mind funkcionálisan, mind esztétikai szempontból a lehető legtökéletesebb és legstabilabb végeredményt érjük el, annak érdekében, hogy a szép mosoly egy életre szóljon.

Szaktudásomat igyekszem folyamatosan napra készen tartani, hogy a legmodernebb kezelési módszereket alkalmazhassam pácienseim kezelése során. Emiatt rendszeresen látogatok hazai és külföldi továbbképzéseket, konferenciákat egyaránt.

 

Fogászati asszisztensek  és dentál higiénikusok:

Kovács Dominika

 

A fogászati asszisztens képzést 2017-ben végeztem el a Semmelweis Egyetem Bókay János Többcélú Szakképző Intézményében.

Munkám során mindig törekszem a precizitásra és a pontos munkavégzésre. Fontos számomra, hogy mindenki elegedetten távozzon a kezelés után.

Szeretek emberekkel foglalkozni. Örömmel tölt el, hogy nap mint nap hozzájárulhatok a páciensek boldog mosolyához.

 

 

Kárpáti Anikó


Fogászati asszisztens tanulmányaimat Budapesten, a Pannon Kincstár Tanodában végeztem 2012-ben, majd a páciensek szélesebb körű ellátása érdekében Dentálhigiénikusként tanultam tovább.

Mindennapi munkám során fontos szerepe van a prevenciónak,  célom, hogy minél több pácienseknek segítsek egészségügyi problémáiban, a megfelelő szájápolási szokások kialakításában és megtartásában, a kezelések miatti félelem oldásában és megfelelő szájápolási szokások kialakításában, hogy az elért eredmény hosszútávú maradjon. Szakmai tudásom naprakészen tartása miatt rendszeresen járok szakmai továbbképzésre.

 

Módos Ekkert Zsófia

 
A Focus Oktatási kft. , fogászati asszisztens képzésén osztályelsőként végeztem.
Már 2 éves tanulmányaim alatt is magánrendelőben dolgoztam.
 
Vizsgáim után, felvételt nyertem, a Lildamed fogorvosi rendelő munkatársai közé.
 
Tudásomat folyamatosan fejlesztem, minden téren segítem a rendelőben folyó munkát, gyógyítást. A páciensek szorongásának oldására, kellemes hangulat kialakítására törekszek. Igyekszem mindenben a hozzánk fordulók segítségére lenni.
 
Dentálhigiénikusként a fogíny és fogágy fájdalommentes és hatékony gyógyulását segítem.
 
 

Elérhetőségek
Dr. Dalmadi Lilian - Fogorvos

1144 Budapest - Zugló XIV. kerület
Csertő u. 6. Fszt. 22
(Kaputelefon: 12)

Telefon: +36/30-913-43-55