Bemutatkozás

Üdvözöljük a Zuglói Lildamed Fogorvosi Rendelő honlapján!

 

Kellemes hangulatú, jól felszerelt, légkondicionált fogorvosi rendelőnk 20 éve, várja szeretettel és nagy szakértelemmel pácienseit. Célunk, a hozzánk fordulók számára az egyéni, legkorszerűbb megoldások alkalmazása, és a szorongás oldása. Rendelőnk felszereltük a legmodernebb eszközökkel és technikákkal.  Munkatársaink tudásukat konferenciákon, kongresszusokon és továbbképző tanfolyamokon való részvétellel és a szakmai irodalom olvasásával tartják szinten.

A beszéd és nevetés során elővillanó szép, szabályos, tökéletes fogazat mindannyiunk álma. Egészséget és életörömöt sugall, magabiztosságot és jó megjelenést kölcsönöz. Az esztétikai hatás mellett könnyen tisztítható, a fogak és az állkapocsízület egyenletesen terheltek, így a fogszuvasodás, a fogágy és rágóízületi betegségek is könnyebben megelőzhetők. Egy szép, egészséges mosoly képes pozitív irányba megváltoztatni a megjelenést, növeli az önbizalmat, és ezáltal javítja az életminőséget. Ennek elérésében szeretnénk segíteni Önnek és gyermekének. 

Mindennapjainkat átszövi a digitális világ. Rohamos fejlődése a fogászatba is betört és hatalmas ugrásokkal halad előre. Lehetővé vált 3D scanneléssel a digitális térben  továbbítható 3 dimenziós extra pontos lenyomatok készítése, és továbbítása a fogtechnikai labornak, ahol digitális tervezés után rendkívül precíz és esztétikus fogpótlások készülhetnek számítógép vezérelt CAD/CAM technológiával, vagy 3D nyomtató segítségével. A lágyrészek, és a teljes arc esztétikájára is rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk. Digitális 3D-s arc scannerrel további fontos 3 dimenziós információkat tudunk elemezni és továbbítani a laborba mely megnöveli az esztétikai eredményeket. Amennyiben a fogazat optimalizálása mellett további arcformálás is szükséges a teljes archarmónia eléréshez, hyaluronsavas arc és ajakfeltöltésre is van lehetőség. 

Innovatív rendelőnkben pácienseink részére a hagyományos technikák mellett rendelkezésre állnak ezen legmodernebb technológiák, mind a fogszabályozás, és mosolytervezés, arcesztétika, mind a fogpótlások területén. Segítségükkel kényelmesen, gyorsan, és hatékonyan készülnek el az esztétikus inlay-ek, onlay-ek, héjak, és fogpótlások. Ha már egy ideje elégedetlen mosolyával és fogszabályozáson, vagy más esztétikus megoldáson gondolkodik, válassza zuglói stúdiónkat. A legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal és kiváló szakemberekkel várjuk Önt.

 

Orvosaink:

Dr. Dalmadi Lilian       Szakmai vezető – fogszabályozás – esztétikai fogászat – fog implantáció – fogpótlás

Tanulmányaimat Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Rezidensként, majd a kiválóan megfelelt Fog- és szájbetegségek szakvizsga után klinikai orvosként a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján dolgoztam. Gyakorlatot szereztem a speciális, nehéz fogpótlástani esetek ellátásában. Betekintést és gyakorlatot nyerhettem a legkorszerűbb fogpótlási típusok elkészítésében, és részt vettem a klinikán folyó oktatásban és kutatásban. Tudományos cikkemet a fogorvos továbbképzésben is felhasználták. A kiválóan megfelelt eredményű Fogszabályozó szakvizsga megszerzése óta fogszabályozással is aktívan foglalkozom. Tudásomat az implantáció (műgyökér beültetés) területére is kibővítettem. Németül és angolul beszélek.

Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a legkorszerűbb fogászati eljárások, mint például a digitális fogászat, (scanneléses 3D lenyomatvétel) és CT felvétel stb… is elérhetőek legyenek rendelőnkben. 

Munkám során mindig a pácienseim számára legmegfelelőbb, és esztétikailag legkedvezőbb egyéni megoldásokat választom, szem előtt tartva az egész szervezet egységét, és a biológiai fogorvoslás alapelveit. Nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre. Minimál invazív, fájdalommentes beavatkozások során a természeteshez nagyban hasonlító, precíz helyreállítások elvégzésére, és nyugodt, szorongásmentes légkör kialakítására törekszem, így a tőlem távozók elégedetten, bátran és boldogan mosolyoghatnak.

Dr. Bóné Lilian        általános fogászat- konzerváló fogászat-fogpótlás

 

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvosi karán végeztem. A kiválóan megfelelt Fog és szájbetegségek szakvizsga óta folyamatosan a betegellátásban dolgozok, korábban állami és a magán szektorban is, 1997 óta kizárólag Zuglóban, a Csertő utcai magánrendelőben.

A munkám során nagy gondot fordítok arra, hogy  pácienseim a kezelés menetéről tájékoztatást kapjanak, mert ez a szorongás, és fájdalommentes fogászati kezelés alapja.

Arra törekszem ,hogy a pácienseim a számukra legoptimálisabb kezelést kapják.  Folyamatosan  továbbképzéseken fejlesztem magam, nyitottan a legmodernebb fogászati eljárások iránt.

45 év profizmusával várom a hozzám fordulókat.

 

Dr. Nagy Miklós          fogszabályozás – általános fogászat

Diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem, summa cum laude minősítéssel. Általános fogorvosi tevékenységem mellett fő profilom a fogszabályozás. Egyszerre hivatásomnak és hobbimnak is tekintem ezt a szakmát. A Semmelweis Egyetem Fogszabályozási klinikáján dolgozok és  részt veszek a magyar nyelvű és külföldi hallgatók elméleti illetve gyakorlati oktatásában.

Meggyőződésem, hogy a sikeres fogszabályozó kezelés első lépése a páciens igényeinek részletes megismerése. Csakis ezáltal lehetséges megvalósítani az egyénre szabott kezelést, mely a lehető legjobb végeredményt biztosítja. Örömmel tölt el, amikor látom, hogy a pácienseim hónapról hónapra egyre magabiztosabban mernek mosolyogni, hiszen az arcesztétikai változások gyakran rendkívül látványosak. Számomra a legfontosabb, hogy a kezelés végén mind funkcionálisan, mind esztétikai szempontból a lehető legtökéletesebb és legstabilabb végeredményt érjük el, annak érdekében, hogy a szép mosoly egy életre szóljon. Szaktudásomat igyekszem folyamatosan napra készen tartani, hogy a legmodernebb kezelési módszereket alkalmazhassam pácienseim kezelése során. Emiatt rendszeresen látogatok hazai és külföldi továbbképzéseket, konferenciákat egyaránt.

Dr. Czakó Zsófia         általános fogászat- konzerváló fogászat-fogpótlás

Fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. 2023-tól vagyok a Lildamed Fogászati Rendelő csapatának tagja.
Számomra kiemelten fontos az egyénre szabott, empatikus ellátás, hiszen hiszek abban, hogy a bizalom és a nyitott kommunikáció nélkülözhetetlen a sikeres kezelésekhez vezető úton. Az emberekre való odafigyelés és a szakmai fejlődés elengedhetetlen számomra, ezért rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, illetve konferenciákon, hogy mindig naprakész legyek a legújabb fogászati eljárások és technológiák terén.
Úgy gondolom, hogy a prevenció nagy jelentőséggel bír a fogászatban, ezért a kezelések során rendszeresen tájékoztatom pácienseimet a számukra megfelelő szájhigiénés gyakorlatokról és a megelőző intézkedésekről. Munkám során törekszem arra, hogy a beavatkozások nyugodt légkörben teljenek, és azt követően a pácienseim elégedetten távozzanak a rendelőből.

 

Dr. Laczkovszky Gyöngyvér        általános fogászat- konzerváló fogászat-fogpótlás

Már egészen fiatalon elhatároztam, hogy fogorvos leszek. Vonzott ez a szakma és
mindenképp olyan munkát szerettem volna, ahol embereknek segíthetek. Diplomámat 2020-
ban a Semmelweis Egyetemen szereztem meg. Kezdetben egy körzeti rendelőben dolgoztam,
ahol nagyon sok és változatos eseten keresztül volt lehetőségem fejleszteni szakmai
tudásomat, és gyakorlati tapasztalatot szereznem. Később magánrendelői munkában is
betekinthettem. A Lildamed fogászaton pedig 2023 óta dolgozom.
Kezelések során fontosnak tartom, hogy a páciensek megértsék mi fog velük és fogukkal
történni, milyen beavatkozásokra van szükség illetve milyen lehetőségeik vannak. Minden
ember és fogazat más, így célom az egyénre szabott legmegfelelőbb megoldást megtalálni.
Lényeges számomra, hogy a páciensek a kezelés során a lehetőségekhez mérve a lehető
legkényelmesebben érezzék magukat és végeredményként egy funkcionálisan és esztétikailag
is megfelelő fogazattal távozzanak. Szükségesnek tartom szakmai tudásomat folyamatosan fejleszteni és napra készen tartani, ezért rendszeresen továbbképzéseken veszek részt.

 

Fogászati asszisztensek  és dentál higiénikusok:

Kovács Dominika

 

A fogászati asszisztens képzést 2017-ben végeztem el a Semmelweis Egyetem Bókay János Többcélú Szakképző Intézményében.

Munkám során mindig törekszem a precizitásra és a pontos munkavégzésre. Fontos számomra, hogy mindenki elégedetten távozzon a kezelés után.

Szeretek emberekkel foglalkozni. Örömmel tölt el, hogy nap mint nap hozzájárulhatok a páciensek boldog mosolyához.

 

 

Kárpáti Anikó


Fogászati asszisztens tanulmányaimat Budapesten, a Pannon Kincstár Tanodában végeztem 2012-ben, majd a páciensek szélesebb körű ellátása érdekében Dentálhigiénikusként tanultam tovább.

Mindennapi munkám során fontos szerepe van a prevenciónak.  Célom, hogy minél több páciensnek segítsek egészségügyi problémáiban, a kezelések miatti félelem oldásában, a megfelelő szájápolási szokások kialakításában és megtartásában, hogy az elért eredmény hosszútávú maradjon.

Szakmai tudásom naprakészen tartása miatt rendszeresen járok szakmai továbbképzésre.

 

 

Oláh Rebeka

Fogászati asszisztensi szakmai vizsgát szereztem 2021-ben az EFEB Felnőttoktatási Központban.
Mindig is fontosnak tartottam a fogak egészségét. Örülök, hogy a fogorvosok munkáját segítve, részt vehetek ebben.
 
Munkám során a félelem, szorongás oldására és oldott hangulat kialakítására törekszem.
Örömmel tölt el, ha gyönyörű, egészséges mosollyal, boldogan távoznak.

 

 

 

 

 

Módos Ekkert Zsófia

 
A Focus Oktatási kft. , fogászati asszisztens képzésén osztályelsőként végeztem.
Már 2 éves tanulmányaim alatt is magánrendelőben dolgoztam.
 
Vizsgáim után, felvételt nyertem, a Lildamed fogorvosi rendelő munkatársai közé.
 
Tudásomat folyamatosan fejlesztem, minden téren segítem a rendelőben folyó munkát, gyógyítást. A páciensek szorongásának oldására, kellemes hangulat kialakítására törekszek. Igyekszem mindenben a hozzánk fordulók segítségére lenni.
 
Dentálhigiénikusként a fogíny és fogágy fájdalommentes és hatékony gyógyulását segítem.
 
 

Elérhetőségek
Dr. Dalmadi Lilian - Fogorvos

1144 Budapest - Zugló XIV. kerület
Csertő u. 6. Fszt. 22
(Kaputelefon: 12)

Telefon: +36/30-913-43-55