Bemutatkozás

Üdvözöljük a Zuglói Lildamed Fogorvosi Rendelő honlapján!

 

Kellemes hangulatú, jól felszerelt, légkondicionált fogorvosi rendelőnk 20 éve, várja szeretettel és nagy szakértelemmel pácienseit. Célunk, a hozzánk fordulók számára az egyéni, legkorszerűbb megoldások alkalmazása, és a szorongás oldása. Munkatársaink tudásukat konferenciákon, kongresszusokon és továbbképző tanfolyamokon való részvétellel és a szakmai irodalom olvasásával tartják szinten.

 

Orvosaink:

Dr. Dalmadi Lilian       fogszabályozás – esztétikai fogászat – fog implantáció – fogpótlás

Dr. Dalmadi Lilian

Dr. Dalmadi Lilian – Fogorvos Zugló

Tanulmányaimat Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Rezidensként, majd a kiválóan megfelelt fog- és szájbetegségek szakvizsga után klinikai orvosként a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján dolgoztam. Gyakorlatot szereztem a speciális, nehéz fogpótlástani esetek ellátásában. Betekintést és gyakorlatot nyerhettem a legkorszerűbb fogpótlási típusok elkészítésében, és részt vettem a klinikán folyó oktatásban és kutatásban. Tudományos cikkemet a fogorvos továbbképzésben is felhasználták. A kiválóan megfelelt eredményű Fogszabályozó szakvizsga megszerzése óta fogszabályozással is aktívan foglalkozom. Tudásomat az implantáció (műgyökér beültetés) területére is kibővítettem. Németül és angolul beszélek.

Jelenleg a Lildamed Kft. tagjaként, a fogszabályozás, esztétikai fogászat, fog implantáció (műgyökér beültetés) és fogpótlások területén dolgozom.

Munkám során mindig a pácienseim számára legmegfelelőbb, és esztétikailag legkedvezőbb egyéni megoldásokat választom, szem előtt tartva az egész szervezet egységét, és a biológiai fogorvoslás alapelveit. Nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre. Minimál invazív, fájdalommentes beavatkozások során a természeteshez nagyban hasonlító, precíz helyreállítások elvégzésére, és nyugodt, szorongásmentes légkör kialakítására törekszem, így a tőlem távozók elégedetten, bátran és boldogan mosolyoghatnak.

 

Dr. Bóné Lilian        konzerváló fogászat – fogpótlás

 

Tanulmányaimat Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem, kiválóan megfelelt fog- és szájbetegségek szakorvosi képesítést szereztem, azóta folyamatosan dolgozok.

Mindig érdekeltek az új, modern, korszerű eljárások, így ezek használatára nagy hangsúlyt fektetek. Egyéni mérlegelés alapján, a saját fogak legtovábbi megtartását célzó kezelések elvégzésre törekszem.

A Lildamed Kft. tagjaként a fogak helyreállítását, tömések, gyökérkezelések, inlay-ek, Onlay-ek, és az elveszített fogak korszerű, esztétikus pótlását végzem.

Magas szakmai felkészültséggel, nagy precizitással, és tapasztalattal várom Önöket.

 

Fogászati asszisztens és Dentál higiénikus:

Módos Ekkert Zsófia

 
 
 
A Focus Oktatási kft. , fogászati asszisztens képzésén osztályelsőként végeztem.
Már 2 éves tanulmányaim alatt is magánrendelőben dolgoztam.
 
Vizsgáim után, felvételt nyertem, a Lildamed fogorvosi rendelő munkatársai közé.
 
Tudásomat folyamatosan fejlesztem, minden téren segítem a rendelőben folyó munkát, gyógyítást. A páciensek szorongásának oldására, kellemes hangulat kialakítására törekszek. Igyekszem mindenben a hozzánk fordulók segítségére lenni. Dentálhigiénikusként a fogíny és fogágy fájdalommentes és hatékony gyógyulását segítem.
 
 
 

Elérhetőségek
Dr. Dalmadi Lilian - Fogorvos

1144 Budapest - Zugló XIV. kerület
Csertő u. 6. Fszt. 22
(Kaputelefon: 12)

Telefon: +36/30-913-43-55