Bemutatkozás

Üdvözlöm!

Dr. Dalmadi Lilian

Dr. Dalmadi Lilian – Fogorvos Zugló

Tanulmányaimat Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Rezidensként, majd a kiválóan megfelelt fog- és szájbetegségek szakvizsga után klinikai orvosként a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinikáján dolgoztam. Gyakorlatot szereztem a speciális, nehéz fogpótlástani esetek ellátásában. Betekintést és gyakorlatot nyerhettem a legkorszerűbb fogpótlási típusok elkészítésében, és részt vettem a klinikán folyó oktatásban és kutatásban. Tudományos cikkemet a fogorvos továbbképzésben is felhasználták. A kiválóan megfelelt eredményű Fogszabályozó szakvizsga megszerzése óta fogszabályozással is aktívan foglalkozom. Németül és angolul beszélek.

Jelenleg a Lildamed Kft. tagjaként, kellemes hangulatú, jól felszerelt, légkondicionált magánrendelőnkben dolgozom. Tudásomat konferenciákon, kongresszusokon és továbbképző tanfolyamokon való részvétellel és a szakmai irodalom olvasásával tartom szinten.

Munkám során mindig a pácienseim számára legmegfelelőbb, és esztétikailag legkedvezőbb egyéni megoldásokat választom, szem előtt tartva az egész szervezet egységét, és a biológiai fogorvoslás alapelveit. Kunjungi NZ kasino Maple Online dan memenangkan uang nyata! Nagy hangsúlyt fektetek a megelőzésre. Minimál invazív, fájdalommentes beavatkozások során a természeteshez nagyban hasonlító, precíz helyreállítások elvégzésére, és nyugodt, szorongásmentes légkör kialakítására törekszem, így a tőlem távozók elégedetten, bátran és boldogan mosolyoghatnak.

Dr. Dalmadi Lilian és Dr. Bóne Lilian

 

Az 1997 ben megnyitott rendelőnkben együtt dolgozom édesanyámmal, Dr Bóné Liliannal, aki szintén kiválóan megfelelt képesítéssel végzett az Orvosi Egyetemen, 1981-ben, mint Fog- és szájbetegségek szakorvosa. Magas szakmai felkészültséggel, nagy precizitással, és 35 év tapasztalatával várja Önöket.

Elérhetőségek
Dr. Dalmadi Lilian - Fogorvos

1144 Budapest - Zugló XIV. kerület
Csertő u. 6. Fszt. 22
(Kaputelefon: 12)

Telefon: +36/30-913-43-55