Ózonterápia

 

Rendelőnkben elérhető minden olyan új, korszerű terápiás eljárás, amivel csökkenteni lehet a szervezet gyógyszer terhelését, és stimulálni tudjuk az öngyógyító folyamatokat.

Ezek közé tartozik az Ózonterápia is.

Alkalmazásával számos esetben elkerülhető antibiotikum, vagy egyéb erős mellékhatásokkal rendelkező gyógyszer szedése, emellett erősíti az immunrendszert.

 

 

Az Ozone DTA készülék képes koncentráltan, kis felületen,  nagy mennyiségben ózont termelni. Az ózon 3 molekulából álló, nagyon reaktív, gyorsan lebomló gáz. A speciális kezelőfejeknek köszönhetően helyileg, csak a szükséges felületen tudunk ózonnal fogakat, nyálkahártya és bőrfelületeket kezelni. Az emberi szövetekre ebben a mennyiségben, és időtartamban egyáltalán nem káros. A beavatkozás teljesen fájdalommentes, gyerekeken is alkalmazható!

             

Az ózon hatása abban különleges, hogy képes helyileg nagyon erős, gomba, vírus, és baktérium ellenes hatást kifejteni, mert több miniméter mélyen a szövetekbe hatolva elöli azokat.

Csökkenti a gyulladást, a vérzést, a fájdalmat és stimulálja a szövetek regenerációját. Azonnali, érezhető, és szemmel látható javulást hoz.

 

Az ózonterápia alkalmazásával a gyógyulási idő és a regeneráció jelentősen felgyorsul, és számos szövődmény elkerülhető.

 

 

 

Elérhetőségek
Dr. Dalmadi Lilian - Fogorvos

1144 Budapest - Zugló XIV. kerület
Csertő u. 6. Fszt. 22
(Kaputelefon: 12)

Telefon: +36/30-913-43-55