Konzerváló, esztétikai (kozmetikai) fogászat

Inlay/onlay

Gyökérkezelések (endodoncia)

Tömések

Szájbarát fogszínű fogtömés

Rendelőnkben csak szájbarát, egészségre ártalmatlan anyagokból, az ép fogazatra nagyban hasonlító, esztétikus, észrevehetetlen „fogszínű” restaurációk készülnek. Egészségre káros amalgám tömést nem készítünk és ezen tömések cseréjét javasoljuk. A tömések ára a mérettől és a kiterjedéstől és az anyag árától függ. Rendelőnkben lehetőség van több magas minőségű tömőanyag kategóriából is választani, igény szerint.

Árak>>>

 

Inlay/onlay

Inlay / OnlayAz inlay olyan lenyomat alapján, fogtechnikus által készített restauráció, melyet a fogba, beragasztással rögzítünk. Anyaga erős, így a már nagyon tönkrement fogak esetében alternatívát jelenthet a koronával szemben. Gyökérkezelt fogak esetén megelőzhető vele a fogak letöredezése. Az arany esetében ehhez még természetes baktériumellenes hatás, és a jó széli eldolgozhatóság is hozzájárul. A nagy kiterjedésű, rágófelszínt is beborító restaurációkat nevezzük onlay-nek. Az anyaga lehet kompozit, porcelán, vagy arany.

Árak>>>

Gyökérkezelés (endodoncia)

Gyökérkezelés Zugló

Gyökérkezelésre akkor kerül sor, amikor fogszuvasodás, vagy egyéb ártó tényező hatására a fogbél (pulpa) visszafordíthatatlanul begyullad, vagy elhal.

A leggyakoribb tünetek:

  • lüktető, elhúzódó fogfájás

  • ráharapási érzékenység

  • duzzanat

  • fog melletti ínyen keletkező apró, nem gyógyuló sebecske

A beavatkozás fájdalommentesen, érzéstelenítésben történik. A kezelés során apex-lokátor készüléket használunk a gyökércsatorna hosszának bemérésére, így számos a szervezetet terhelő röntgenfelvétel készítése feleslegessé válik.

Árak>>>

Elérhetőségek
Dr. Dalmadi Lilian - Fogorvos

1144 Budapest - Zugló XIV. kerület
Csertő u. 6. Fszt. 22
(Kaputelefon: 12)

Telefon: +36/30-913-43-55