Gyermekfogászat

Rendelőnkben külön gyermekfogászati rendelés nem működik.

Mivel fogászatunk családi fogászat, vállaljuk a hozzánk járó felnőttek gyermekeinek kezelését, de rendelőnk fő profilja felnőtt fogászat.

Gyermekfogászat ZuglóAmikor egy gyermek először a rendelőnkbe lép, a legfontosabb dolog megnyerni bizalmát, és megismertetni vele a szokatlan, olykor ijesztő környezetet. Célunk, hogy a gyermek ne távozzon rossz élményekkel, amelyek egy életre bevésődve félelmet ültetnek bele a fogorvoslás iránt. Kezelést csak részletesen elmagyarázva, a gyermek beleegyezésével folytatunk. Piciny gyerekek a szülő ölében is ülhetnek, illetve a szülők bejöhetnek és foghatják a gyermek kezét, ezzel is növelve biztonságérzetét.

Árak>>>

Baleset esetén mit tehetek?

Balesetben kiesett tejfogat nem szabad visszahelyezni!

Baleset során kiesett maradó fogat apró edényben, tejben, vagy a gyermek saját nyálában kell a rendelőbe szállítani, amiatt, hogy ki ne száradjon. Dörzsölgetni, fogkefével vagy vegyszerrel a felületét megtisztítani tilos! A gyökér felülete feltétlenül az eredeti állapotában maradjon! A fogat minél előbb visszahelyezik, annál nagyobb az esély arra, hogy később nem lazul ki, és hogy a fogbél életben marad!

A fogak visszahelyezését illetve a meglazult, mozgó fogak sínezését halaszthatatlanul aznap el kell végezni!

 

 

Elérhetőségek
Dr. Dalmadi Lilian - Fogorvos

1144 Budapest - Zugló XIV. kerület
Csertő u. 6. Fszt. 22
(Kaputelefon: 12)

Telefon: +36/30-913-43-55